DIRECT NAAR:
Home
Inkomensbelasting
Hardeboom Actueel
Nieuwsoverzicht
Inloggen loondossier
INLOGGEN

Valse Belastingdienst e-mails vragen om DigiD

DigiD waarschuwt voor valse emails belastingteruggaveDe Belastingdienst en DigiD waarschuwen voor valse e-mails. De afzender van de e-mails doet zich voor als de Belastingdienst. Als u zo'n e-mail heeft ontvangen, adviseren wij u deze weg te gooien en niet te klikken op links in de e-mail.

Belastingteruggave

In de e-mails staat dat u een belastingteruggave kunt krijgen. Vervolgens wordt u gevraagd om op een link met het DigiD logo te klikken. Deze link komt niet uit op de echte DigiD website, maar op een valse internetsite waar wordt gevraagd naar uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord.

Valse site

Indien u toch op de link in de e-mail heeft geklikt en uw DigiD heeft ingevoerd op deze valse internetsite, dan moet u uw DigiD opheffen en een nieuwe DigiD aanvragen via www.digid.nl. Neem contact op met de DigiD helpdesk.

Bron en logo: DigiD

Over ons:

Administratiekantoor Hardeboom in Amersfoort is een all-round kantoor voor boekhouding, administratie, belastingaangifte (zoals inkomstenbelasting en omzetbelasting), belastingadvies, jaarrekening, salarisadministratie, bedrijfsadvies en archiefopslag. Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en wij zijn AFAS Expert en een Erkend Leerbdrijf. Onze klanten komen voornamelijk uit de regio's Amersfoort, Soest, Leusden en Nijkerk.

Terug naar nieuws overzicht
Nieuws
Sponsoring
Vestigingen
Vacatures
Over Hardeboom